Avantaje

BANI ECONOMISITI

  • Serviciul GRATUIT de comenzi de taxi.

TIMP ECONOMISIT

  • Cel mai rapid tip de comanda.

ACCESIBILITATE

  • Comanda se duce automat catre mai multe companii.
VREAU SI EU
Polita de confidentialitate

Colectarea de informatii


Informatiile folosite in aces site sunt culese de la utilizatori cu acceptul acestora si sunt date confidentiale ce nu vor fi folosite in nici un alt scop, decat cel al site-ului etaxi.ro. In functie de serviciile site-ului pe care doriti sa le folositi in mod gratuity, vi se va cere sa ne furnizati informatii precum nume, prenume, nr de telefon.

Etaxi.ro strange doua feluri de informatii de la utlizatorii sai. Primul tip de strangere de informatii este cel "anonim" care ne ajuta pe noi sa stim cate persoane ne-au accesat site-ul ce browser folosec, rezolutii, etc. Acesti vizitatori raman "anonimi" pentru noi nestiindu-le numele sau alte informatii descriptive. Aceste persoane sunt doar contabilizate.

Al doilea fel de strangere de informatii este acela prin care etaxi.ro va colecteaza informatiile personale, care ne ajuta pe noi sa stim cine sunteti cum ar fi nume, prenume, adresa de e-mail, telefon, adresa. Cu ajutorul acestor informatii utilizatorul poate beneficia in mod gratuit de serviciile de dispecerat online de taxi. Speram totusi san u ramaneti doar un simplu vizitator sis a deveniti membru etaxi.ro.

In afara de informatiile strict necesare inregistrarii restul informatiile pe care doriti sa ni le furnizati sunt optionale. Informatiile personale pe care ni le furnizati ne pot ajuta in viitor la inbunatatirea serviciile sau chiar va pot adduce beneficii prin diverse tombole, promotii sau alt gen de concursuri organizate de site-ul etaxi.ro.

Folosirea informatiile anonime


Informatiile anonime sunt automat prelucrate de la orice vizitator si au scopul de a ne ajuta sa imbunatatim sau sa diversificam serviciile noastre. Prin aceste informatii putem afla in mod irect care aprti din site sunt mai attractive, ce functionalitati ale site-ului sunt cel mai des folosite s.a.m.d.

Folosirea informatiilor personale


Etaxi.ro va folosi informatiile oferite de dumeanvoastra doar in scopul oferit de dumneavoastra. Etaxi.ro nu va instraina sin u va folosi aceste informatii in alte scopuri decat cele specificate fara consimtamantul dumneavoastra. Totodata, nu suntem raspunzatori de diverse atacuri electronice c ear putea pune in percol securitate informatiilor dumenavoastra.

Cooki-urile


Etaxi.ro foloseste cookie-uri pentru a-si putea desfasura serviciile.

Disculpa


Informatiile dumneavoastra sunt in siguranta atat timp cat ele nu intra in conflict cu legile in vigoare din Romania si atat timp cat serverul nu a fost supus vreunui atac electronic. Daca informatiile dumneavoastra fac obiectul unei anchete sau investigatii politienesti, noi vom fi obligat isa le cedam autoritatilor.

Informatiile personale nu sunt de vanzare


In aceste conditiile informatiile personale nu pot fi vandute sau distribuite sub nici o forma.

Folosirea serviciilor etaxi.ro


Folosirea serviciilor etaxi.ro presupune folosirea dispeceratul online de taxi. Va sugeram ca atunci cand folositi serviciile etaxi.ro sa o faceti cu seriozitate si cu raspundere. Va rugam sa fiti foarte atent si precaut in folosirea informatiile. Cei ce vor folosi serviciul de dispecerat online in mod intentionat eronat vor fi eliminate de pe site, blocati si vor suporta potentiale daune sau despagubiri.

Va rugam frumos sa va asigurati ca utilizatorul si parola dumneavoastra vor ramane confidentiale, astfel incat san u existe probleme. Un cont la etaxi.ro este nominal si nu este transmisibil.

Accesare si corectare: Informatii personale


Informatiile tale personale sunt stocare in siguranta pe serverul nostrum si pot fi accesate, modificate sau corectate in orice moment de catre utilizator. Totodata etaxi,ro isi rezerva dreptul de a corecta anumite informatii daca este cazul.

Securitate


Etaxi.ro foloseste un server si o retea sigura, protejata impotriva eventualelor atacuri electronice. Nun e asumam insa raspunderea pentru eventualele atacuri electronice ce por cause defectiuni in serviciile oferite.

Plangeri legate de confidentialitate


Daca cumva aveti vreo nemultumire sau vreo sugestie legata de polita de confidentialitate va rugam san e contactati la contact@etaxi.ro. Orice notificare de orife fel va fi tratata cu seriozitate si va vom raspunde in cle mai scurt timp posibil.

Modificari aduse politei de confidentialitate


Daca noi consideram ca este necesar, ne rezervam dreptul a a modifica aceasta polita de confidentilaitate fara o notificare a utilizatorilo in prealabil. Toate modificarile aduse politei de confidentialitate vor fi introduce in acest document.